Tanec na hřbitově

Tanec na hřbitově

Anotace: ...o dívce a upírovi...

…Když půlnoc z chrámu odbíjí,
Víka rakví se odkryjí…

Krkavec pták černý,
Je tvůj přítel věrný.
Provází život tvůj nemrtvý,
Jak byl by tvůj anděl strážný.

…Z hrobů a krypt mrtvý vychází,
A živým dechu při útěku schází…

S každou novou temnotou,
Sháníš oběť svou,
Panenskou krev sladkou a nevinnou,
Ta jediná jest útěchou tvou jedinou.

…Když půlnoc z chrámu odbíjí,
Víka rakví se odkryjí…

Jsi temným přízrakem,
O němž zdává se mi každým dnem.
Jsi můj temný anděl, můj vampýr nesmrtelný,
Král noci děsivý, krásný a nemilosrdný.

…Z hrobů a krypt mrtvý vychází,
A živým dechu při útěku schází…

Tenkrát, když přilétl jsi k oknu mému
A sdělil jsi mi, že chceš mne za svou ženu,
Srdce v hrudi radostí se roztančilo,
Kéž by však zradu tvou podlou prohlédlo.

…Když půlnoc z chrámu odbíjí,
Víka rakví se odkryjí…

Vzal jsi mne na hřbitovní pláň,
Já neznala tvůj podlí plán.
Polibkem krvavým zasnoubili jsme se,
Šťastná byla jsem, přec měla jsem tebe.

…Z hrobů a krypt mrtvý vychází,
A živým dechu při útěku schází…

Ve víru půlnočního tance
Probudili jsme všechny umrlce,
By oslavili naše zasnoubení,
Až do rána pokračovalo to krásné tance rejdění.

…Když půlnoc z chrámu odbíjí,
Víka rakví se odkryjí…

Ty však neměl jsi krve mé dost,
Touha tvá vzrostla v posedlost.
Kousnul jsi hloubš a pil jsi víc,
V mém těle z života nebylo nic.

…Z hrobů a krypt mrtvý vychází,
A živým dechu při útěku schází…

Ty řekl jsi jen,
„Promiň lásko, byl to jen krásný sen.“
Sny však končí s rozedněním,
Já v tobě rovnou se již neproměním.

…Když půlnoc z chrámu odbíjí,
Víka rakví se odkryjí…

S krvavým úsvitem a polibkem tvým oči zavírám,
S bolestí v srdci tiše na něčím hrobě umírám…
Autor Snící čarodějka, 28.01.2011
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Tendilë, Anjesis, blackwolf, Daniel Osbourne, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí