Černé chmýří

Černé chmýří

Anotace: Pocitová...

Kde je to, co bylo v nás,
kam vítr vál, vzal s sebou čas...

 
A černé chmýří se tvářilo nevinně,
umí brát všechno v jediný vteřině...


Chci schovat se před ním, před tebou,
před strachem pod stůl a za stěnou...

 
Tam, kam ani sluníčka nesmí zář,
chci zavřít oči, bolavou skrýt tvář.


Aby víc mně nemohlo nic zranit,
protože jsem hloupá a neumím se bránit!


Z hlubin hlas mi vždy dobře radil dosud
teď říká však Odejdi, naplň svůj Osud...


Ale nemohu, proč mě mé svědomí dál mučí,
a sama sebe musím vzíti do náručí...


Možná když se zeptáš v noci co jsem zač,
odpoví ti ticho a v něm, vzdálen, pláč...


Tvé oči, snad dají mi pochopení,
pak už nikdy neřekneš co je, když nic není.

Autor genca, 30.01.2011
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Dragita, Daniel Osbourne, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí