Pesimismus

Pesimismus

Anotace: Každý má někdy ty stavy...

Čas vrátí všechny Tvé činy,
zůstane pak jen pocit viny.
Co zmůšeš s tím Ty, bídný červe?
Nic! Jen čekat, co se do Tě vejde.
Osud vždy najde Tvůj příběh,
a život pak určí Tvůj prostor - Tvůj výběh.
Možnosti, kam můžeš, jsou prostě daný.
Tvé sny jsou tak - no zakopaný.
Hlínu nad svými sny neprohrabeš.
Nehraj prosím o vše! Nevyhraješ.
Snaž se kousek ze svého já nechat na památku.
Nic nezbylo? Je tedy čas na oprátku!
Čas ukončit vše, co tu zbylo,
a doufat - málo toho nebylo...
Autor Tomikk, 11.02.2011
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: hypertenze, hyenka, Charibeja, Tesk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí