Pozor na karmu!

Pozor na karmu!

Anotace: ...

Mladá slenčna, mladý pán
provedli těžký hřích.
Každý v městě poví vám:
„Již pátrají po nich.“
Jejich srdce vražda svírá
a svědomí je hryže.
Sledovali, jak umírá,
pak hodili ji z věže.
Možná že vás zajímá,
kdo ta oběť byla?
Jedna místí švadlena-
-Kateřina Milá.
Chytili je u hranic-
-za nimi zákon není.
Neřekli nám k tomu nic..
Putují do vězení.
Slečna se ráno vzbudila
a rozhlédla se po temné věznici.
V tu chvíli s hrůzou zjistila,
že pánovi se podařilo utéci.
Ještě toho dne-
-a toho se slečna leká-
-až odbije poledne
šibenice ji čeká.
Už ji vedou smrti na pospas,
slečná má zlomené srdce.
Vnímá na svém krku provaz
řka: „Láska chutná trpce!“
I pána si osud našel,
flákli ho tunovou větví,
potom dostal černý kašel..
Už je dávno mrtvý.
Stalo se to přesně vloni..
Před karmou se neuchránili!
Nechcem-li skončit jak oni,
musíme být k sobě milí.
Autor Cataliina, 15.02.2011
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, Live to fight, STIMPRE, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí