bolest

bolest

Anotace: Je spousta druhů bolesti, nejbolestivější je psychické utrpení.

Je to jako nůž z chladné oceli,
kterým bolest v srdci energeticky
otáčí a páře vám naděje a vy dokážete
vnímat jen neustálou přítomnost
pobíhajících mravenečků v žaludku.

Dokážete se zeptat jen PROČ?
otázka, na níž není jasná odpověď.
Srdce zoufale tlučící snažíc se udržet
při životě vaší uhasínající duši, z jejíž
rány vytéká láska a pochopení, jež jste
v ní pěstovali.

Mysl je jako oběšenec bez života, který jen mrtvě
visí a nedokáže pochopit jak může jiný
člověk tak chladný a domýšlivý. Houpe se
a co nevidět hodlá spadnout na dno ze kterého
se nedá lehce odrazit. i při nekonečných
pokusech ho nůž nenávisti sráží
bezcitně dolů. Nepochopení, samota,
smutek, hnus.
Autor jiriii, 06.03.2011
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Souhlasím s Tebou, že bolest duše je ta největší, protože trvá dlouho, než se lékům podaří nad ní zvítězit a když to člověk skrývá před světem, není cesty ven...

06.03.2011 17:13:00 | labuť

pls komenty moje první dílo

06.03.2011 17:05:00 | jiriii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí