Pozdě prosit

Pozdě prosit

Anotace: Poi dlouhé době jedna z těch "nových"...

Měla jsem spoustu času, abych s tebou kávu pila.
Vždy jsem řekla „Příště.“ Tys tu přeci vždycky byl.
A tak prosím – „Zdrž se chvíli dýl.“

Káva stydne, slza do ní teplo vlila.

Spolu jsme chtěli v malém domku žít.
Domek počká, bude spoustu krásných chvil.
A tak prosím – „Zdrž se chvíli dýl.“

Naše chvíle teď z černé nitě budu šít.

„Musím běžet.“ Čas se vmísil do hovoru.
Že miluju tě, řeknu příště, pusa na tvůj týl.
„Brzy se vrátím, tak zdrž se chvíli dýl.“

Hlína už schne a já dál mluvím k mramoru.
Autor Babu-ssi, 16.03.2011
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jeněcovevzduchukrásného, teniska, umělec2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to známa a občas jako Jakeš kůl v plotě jsem.

16.03.2011 23:16:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí