Přípitek

Přípitek

Anotace: o lidech už si dávno nedělám žádné iluze...

Připíjím na nesplněné sny
a na roztříštěné iluze,
na dlouhé promarněné dny
kdy žila jsem jako v mlze.

Připíjím na ztracené přátele,
na všechny co mě opustili,
na promarněné naděje
a na každou smutnou chvíli.

Připíjím na stovky zlomených srdcí
a na bolest co nepomíjí,
na ztracené duše v temnotě noci,
na samotu, která mě ovíjí.

Připíjím na záštiplná slova,
jež zranila mě jako bič,
ty dny kdy věřila jsem v Boha
jsou už dávno pryč.

Připíjím na hořkou zradu,
jak lidé dovedou být krutí vím,
i já jsem bohužel lidského rodu,
ač mám pocit, že k nim nepatřím.

Připíjím na stovky výčitek,
neboť já se přetvařovat nedovedu,
tak na poslední přípitek
pozvedám sklenici plnou jedu.
Autor Charibeja, 17.03.2011
Přečteno 803x
Tipy 16
Poslední tipující: E., jiljovský, Anjesis, la loba, labuť, Danga, Mbonita, CULIKATÁ, Petbab, Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty mi normálně píšeš z duše...

30.03.2011 19:37:00 | E.

Je to krásné a bolestné...moc povedená báseň!ST

20.03.2011 11:47:00 | la loba

SaluT!!!

17.03.2011 18:54:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí