Temnota

Temnota

Anotace: Umím psát i lepší - jenže s těmi je potíž že jsou anglicky. Anglicky je to lehčí :D

Sbírka: Básně

Pod svou přetvářkou
visím na vlásku-
padám do propasti
ze které není cesty ven,
vzduchu tam není dosti,
je to jako zlý sen,
tma mě pohlcuje
pomalu, ale jistě,
ta tma velmi těžká je-
zda přežiji, není jisté,
mé naděje se ztenčují,
proto ti srdce své věnuji,
protože já ho neptřebuji,teď už ne
když strašlivý osud mne nemine.
Autor Weronica May, 19.03.2011
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Quenya, Laivin, Juan Francesco de Faro, Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí