Čekání na něco, co nepřichází !!

Čekání na něco, co nepřichází !!

Anotace: smutek je těžký,hlavně, když na něco čekáme

Prožij všechen svůj čas čekáním
na tu druhou šanci.
Na zvrat, který by dal všechno do pořádku
je tu vždycky jedna příčina.
Proč se necítit ne dobře
a těžké je to na konci dne.
Potřebuji nějaké rozptýlení
oh, krásné uvolnění.
Vzpomínka prosakuje z mých žil.
Nechte mě být prázdnou
a bez tíže a snad
najdu dnes v noci klid.

Letět odtud pryč.

Tak unavená z přímého směru.
A kamkoliv se obrátíš
jsou za Tvými zády supové a zloději.
A bouře pokračuje ve víření
ty pokračuješ ve lži,
že jsi získala všechno, co postrádáš.
Není v tom žádný rozdíl
jediný zbývající čas utíká.
Je lehčí uvěřit
v tohle sladké bláznovství, oh.
Tento božský smutek,
který mne sráží na kolena.

Snad tu najdeš pohodu.
Autor Denny3, 21.03.2011
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Tamara, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí