TVŮJ KRÁL

TVŮJ KRÁL

Anotace: Odchody na onen svět bývají neskutečně těžkou záležitostí.

Až jednoho dne zjistíš,
že pro co žít nemáš,
že noc a den jsou jedním
a nic už nehledáš.
Tvá duše již je mrtvá
a tělo žije dál,
víno prachem chutná,
když ztratíš, kohos znal.

I jídlo chutná plísní
a život stejně tak
a žal ti hrudník tísní
a slzy kalí zrak.
To osud si jen hrál
a bolest nitro zpila.
Už mrtev je tvůj král
jho smrt se s tebou sžila..


Autor Ricarda Haner Lowery, 29.03.2011
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí