Pohřeb

Pohřeb

Anotace: Nevím co k tomu více dodat, báseň mluví sama za sebe.

Představ si

zpívající ptáky v listoví

vlahý větřík

čechrá ti vlasy

hladíc duši ve sluneční den

Představ si

jak vše okolo žije

paprsky slunce

stékají ti po kůži

hřejivě objímají

celé tvé tělo

Představ si

tvá bolest

palčivě bodá

a svíjí se v hrudi

kol krásný den

života pln a ty

jako svíce zkomírající

snažíš se nezhasnout

Zavíráš oči

ve snaze otevřít je

v lepším světě

Pláčeš srdceryvně

v marné snaze

oživit mrtvého

smutnou ódou

bez odezvy

Představ si

krásný den

vonící po rozkvetlých květech

kdy lidem Země darovala radost

a život tobě

žal

I není nikoho

kdo by u tebe stál

neb ten jediný

leží v hrobu opodál

s kusem tebe samé

v náručí

spí
Autor Rhiana E. Nebresk, 02.04.2011
Přečteno 390x
Tipy 20
Poslední tipující: To je ONA, Veselý Drak, Gabrielle Taroka, Nergal, Psavec, Daniel Osbourne, Majdalénka, Tamara, NikitaNikaT., Niky88, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi bolavé...

02.04.2011 19:26:00 | Tamara

Víš, ten můj kdysi odešel,aby mu bylo líp. Dobře napsáno. Churry

02.04.2011 19:13:00 | Churry

Utírám slzu... neb jisté myšlenky ještě stále čerstvé v sobě mám... ST!*** je za sílu vyjádření.

02.04.2011 18:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí