Dívka pod jedlí

Dívka pod jedlí

Anotace: ...

Je jedna vesnička,
v ní roste jedlička,
tam dívka stojí;
promoklá až na kost..
Přestože je slavnost,
ona se bojí-
-nikdo ji nechrání,
smutek ji dohání,
smůlu vždy měla..
Svět ji vždycky děsil,
otec se oběsil,
matka zemřela-
-dobře si nevedli..
Dívka je pod jedlí,
smrt se jí blíží..
Kudlu si umyla,
do srdce vrazila,
teď z nebe shlíží..
Autor Cataliina, 04.04.2011
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: annuska, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí