Někdy

Někdy

Anotace: ...

někdy

když se usměje mívám pocit
zbytečnosti
tak trochu jak poslední zámotek monarchy
co zaspal odlet přes půlku zeměkoule
a nepočkal ani jediný

někdy

když se dotkne černé lokny
vzpomenu
na krkavce, co v hejnu budí ráno
ptačím posměchem a v křídlech prach
časných vlaků

někdy

když projde kolem okenních tabulí
vidím
stíny včerejších hádek
v odrazu zašmudlaných tahů
ačkoliv se nedívám

a pak se prostě rozprší
a rozpije po ci ty
vz
..po mí nky
vi di
........ny

hlavně když sedím poblíž
Autor chroust17, 05.04.2011
Přečteno 359x
Tipy 20
Poslední tipující: Špáďa, Bolder, Jana M., enigman, Dota Slunská, Psavec, labuť, zenge, zelená víla, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to (někdy) bývá..:-)

15.04.2011 12:19:00 | gardouch

To byla ale nálož poetiky... Moc pěkné.

06.04.2011 21:42:00 | Jana M.

někdy se to stává...

06.04.2011 09:45:00 | enigman

někdy... krásně rozprostřeno..

05.04.2011 21:53:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí