Iluze

Iluze

Anotace: Zveršovaný dnešní svět...

Nevím kam dál,
nemám síly,
stesk a žal,
už mi jen zbyly.

V naprosté nicotě,
absolutním prázdnu,
teskně tu přemítám,
v myšlenkách váznu.

Necítím nic,
žal ani bolest,
bloudím tmou,
do krve zatínám pěst.

Úplně všechno,
čemu jsem kdy věřil,
násilím mi odebráno bylo,
během několika vteřin.

Svět plný lží,
klamu a sporů,
snad jediný způsob je,
skočit tam dolu.

V šedi tu bloudím,
ztracen ve vlastní mysli,
došla mi slova,
chybí my kyslík.

Iluze o světě,
dávno už nemám,
všechny ty chmury,
mile rád předám.

Jediná jistota,
konce jsme hodni,
alespoň v něčem jsme
si všichni rovni.

Věřit tak můžeme,
každý sám sobě,
však co je to platné,
až budem v hrobě.
Autor Richard LaFontaine, 06.04.2011
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, annuska, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kam dolů,
k tomu volu?
Nevěř dáblovu stolu...

06.04.2011 00:16:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí