Poezie prázdných slov....

Poezie prázdných slov....

Anotace: Lidé si staví vzdušné zámky, bohužel......

Kousky slov ztrácí
Svou náplň na papíře
Toužil jsem a moc
Létat v oblacích jako ptáci
A nikdy nepadnout hubou na zem, do tálíře

Neubližovat lidem co mám rád
Najít svoje štěstí
Naučit se možná i milovat
A ne plakat slzy
Nechat život dávat pěstí

Stavět si své vzdušné zámky
Hrát si s ironií osudu
Spínat dlaně, zavřít oči
Na obálku lepit známky
A prosit o odpuštění až tu nebudu......
Autor Nola77, 15.04.2011
Přečteno 376x
Tipy 19
Poslední tipující: mida, la loba, Kett, labuť, modrá..., Tamara, carodejka, Kars, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzdušné zámky i tvrdá realita jsou součástí našich životů... každé má své dobré i horší stránky...

15.04.2011 17:24:00 | labuť

Občas si každý
vzdušný zámek staví,
pak pravdě do očí,
podívat se musí.

Někdo padne na pusu
a v očích má slzy,
z tvrdé rány osudu,
se dlouhou dobu dusí.

15.04.2011 11:05:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí