Křížený..

Křížený..

Anotace: .. s vesmírem

Křížený s vesmíru
intaktní tkání
fixován na sklíčku
jsem k nepoznání

metodou FISH zářím
nikterak stejně
jak všechen hvězdný prach
dot-hybrid denně

můj blot na membráně
liší se tvarem
nechci být kulatý
- s křídly, postarém

světélkuji lomem
duhových očí
opalizací slz
tahle noc skončí

když jsem se probudil
zřítelnic slaný
lesk koncentrovaný
svítil.. prolhaný!

reakční směs - jedna
ku nekonečnu
empírie šeredná
hybrid snů v křeč dnů
Autor Petbab, 16.04.2011
Přečteno 251x
Tipy 17
Poslední tipující: Emmelia, Tamara, la loba, šuměnka, labuť, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí