Baletka

Baletka

Anotace: Vzpomínka na mojí kamarádku.

Ladným pohybem
Uchvátit svět
Jít za svým snem
A nevrátit se zpět.

Malé děvče,
princezna kouzelná
přání jediné
Chce být baletka.

Bláznivý sen
Jedno přání
Však volá jí zem
A vše je jen zdání.

Ladnost z ní sála,
Znovu se otáčí
Publikum jásá
Ona se pokloní.

Velký sen
Slavná baletka
Však volá ji zem
kytka uvadá.



Ladná otočka
Úsměvu zář
Už nebude baletka
Už nemá svatozář

Zašlá sláva
Zvadlý květ
Kdysi všem vládla
Patřil jí svět

Zlomená dívka
Stále vzpomíná.
Jediná otočka
Sen jí zničila.

Jediná otočka
Ošklivý pád.
Byla to kámoška
A každý ji měl rád.

Uvadlá květina
Mrtvá a nehybná.
Ale navždy bude má
Malá smutná baletka.
Autor LadySymphonia, 16.04.2011
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Lea*, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí