Výkřik do tmy

Výkřik do tmy

Anotace: Tahle 'báseň' je opravdu jen výkřik beznaděje.

Jde to všechno těžce, z tuha,
nepřichází žádná vzpruha.
Vše se bortí a stále padá,
sype se to na mé chromé záda.

Duše žehrá, srdce chřadne,
nevím,
jestli tohle vše nějak zvládne.

Jak bez barev duha,
bez stonku květina.
Dýka se hluboko zatíná,
jsem prázdnoty sluha.

Na zeď teď píši a skřípu zuby,
srdce si rozdírám o staleté duby.
Jež nepovalil silný vítr, ale můj bol,
též volám smutně: "Tak mě už skol!"
Autor Gogsa, 18.04.2011
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Daniel Osbourne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené dílko...Tip :)

19.04.2011 20:41:00 | Daniel Osbourne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí