už ani úsměv

už ani úsměv

Anotace: až na dně

představ si den nejšťastnější
ve tvém životě nejkrásnější
objevil se ten jenž snad zdá se
pan úžasný je tu v celé kráse

predstav si ze stasten si
predstav si ze milovan si
predstav si ze lasku mas
predstav si ze lasku davas

a ted se okolo sebe podivej
svet okolo je sedej a nemilej
cela predstava je jen dym
a stesti tve byl jen rym

ten den nejkrasnejsi
je ted den nejhorsi
ten uzasny muz
do zad vrazil nuz

litujes vseho co se stalo
pozor to pry je malo
zlob se jen na sebe
rikaji ti rany na tele

sama jsi se rozhodla byt s nim
ted uz zadny den nebude prim
ted uz jen plac ti zbyl tu
zadny usmev neni tu

litovat muzes plakat tez
nic ci nepomuze ot mi ver
ve strachu a smutku zit
tot tvuj osud tak mas zit
Autor nikkyS, 26.04.2011
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí