Dívka na paloučku

Dívka na paloučku

Anotace: ***

Seděla dívka na paloučku
vkládala srdce do obloučku
smutná tiše slzy roní
básník skládá píseň o ní

Píseň poté tiše pěje
srdce plné beznaděje
pokračuje v tichém zpěvu
dívka ruce přimkne k tělu

Pak tlumený se ozve náraz
básník upne pohled na sráz
tiše vzdechne, zazní "amen"
píseň a náhrobní kámen
Autor annuska, 28.04.2011
Přečteno 366x
Tipy 8
Poslední tipující: Emmelia, Maryje..., CULIKATÁ, B.a.r.b.a.r, Tamara, Morion
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí