Poušť

Poušť

Anotace: Poušť je metafora dnešního světa

Písek, vzlyk, stesk.
Slunce, do nebe schody.
Na nebi blesk
a déšť bez vody.

Rozedraná kolena,
krev a pálící prach.
Slova hloupě volená,
jak vyjádřit strach?

Slza, co se vypaří
na poušti ve vteřině.
Smutný úsměv na tváři,
pohled pro nevinné.

Zmatek-směs slovíček
a vyschlé houští,
nepřežije človíček
vztek pouští.
Autor Jiko, 30.04.2011
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: Šepot ve větru, H.I.L., Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Panečku,tohle je fakt povedenej kousek.
To se mi líbí moc moc moc:-)
Je depresivní,ale dle mého gusta.
S.tip

30.04.2011 18:51:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí