Démoni

Démoni

Anotace: o depresi..

Jste jako sníh v léte,
Příjdete když jsem na koni.
Nikdo vás nevolal,
Áno, jste to vy, démoni.

Kvůli vám mam pocit,
Že jsem pro každého cizí,
Nesnáším sám sebe,
A procházím touto krizí.

A co mě tak žere?
Pocit mdloby, beznadeje
A hrozná prázdnota.
Nevíte jak hrozné to je.

Konec života je
Osvobození jediné.
Démoni, nechci vás,
Zmizte do nocy studené.
Autor Svetlo, 02.05.2011
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí