Sonet,5.

Sonet,5.

Anotace: Nedáva to zmysel,ale...

5.
Keď príde môj čas a budem musieť ísť
prečítaj si môj posledný list:
dozvieš sa,že som ťa milovala,
svoju dušu som na papier dala
ale srdce tebe zanechala.
Tie básne si prečítaj,v nich budem navždy žiť
pomocou nich sa k tebe môžem priblížiť.
Keď zaspíš a tvoja myseľ bude blúdiť
na oblakoch snov pod rúškom tmy,
tým zvláštnym svetom budeme chodiť
a v jeden splynú naše sny.
Tak nezabudni,že za mnou nemáš smútiť,
lebo ja naveky budem pri tebe stáť
kým na mňa len budeš pamätať.
Autor Elyona, 03.05.2011
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám pro Tvou báseň tři slova: krása, krása, krása...
ST!

16.05.2011 13:57:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí