KAPKY TICHA

KAPKY TICHA

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////

Až uvidíš neznámo a
troufneš si být sám
bez iluzí o smyslu a
budoucnosti

jsi už takový
nevíš kde budeš zítra
jen ty kapky ticha
s tebou zůstávají

příběh vyprávěný šílencem
už víš na co myslíme
ten člověk je blázen
ne jen pouhý mimozemštan

hledající cestu domů
za svitu hvězd
broukající si melodii a
nechápajíce proč

vysazen a opuštěn
bez ochrany i ctižádosti
křičící ano
křičíš strašně moc

ztracen v soumraku
chvějící se zimou na slunci
s instinktem šeptajícím
UTEČ...................
Autor HAIR, 07.05.2011
Přečteno 446x
Tipy 18
Poslední tipující: Robin Marnolli, hašlerka, hatlapatla, tato22, Koprtinka, Mbonita, La Ragazza con Bandiere Ceche, CULIKATÁ, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nářez ;) Má to spád a skvělou atmosféru jak z povídky Philipa K. Dicka :)

07.05.2011 10:40:00 | La Ragazza con Bandiere Ceche

psát básně.. na útěku

07.05.2011 10:14:00 | Petbab

nechápajíce proč?

aby se naučil pochopit a znát
aby se přestal bát cizího okolí
aby i v samotě se uměl vzdělávat
aby potlačil smutek, s kterým zápolí
aby si uvědomil a vydobil:

jsem tady, tak vydržím ten kolotoč
a najdu štěstí, stejně jako cíl...

07.05.2011 07:56:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí