Nadprodukce srdce

Nadprodukce srdce

Anotace: ..

Cítím jak mi v rukách vře krev,
mé srdce jí má nadprodukci,
rozlévá se mi všude-
po lících,
když se stydím,
po nohách
od věčného
přešlapování před Tvým domem,
do očí,
co trpí nespavostí.

I tak, když jí tolik ztrácím,
mám ji dost pro oba!
Autor Désolé, 08.05.2011
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, Manstein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo rozlejvá se jako víno...

08.05.2011 21:57:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí