xsvětu

xsvětu

Anotace: jedna impulzivně zaujatá touha....z moudra a modra...

poslouchám a rozhlížím
kolem světa k světu
a svým slzám ublížím
když vyhraju si tuhle větu

tak napadá mě spousta tónů
kolem světa k světu
ve kterých teď ale tonu
když řeknu tu:

že...kdyby člověk barvy viděl
a tóny jejich jemně slyšel
svět by byl jak zahrada
ve které nikdo nestrádá...

představa přestává co otevřu oči
ty pocity a reakce ve světě k světu
že svše kolem peněž a sexu se točí
představa z krásného květu končí...
Autor Vojtá, 10.05.2011
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na můj vkus se tam až moc opakuje slovo svět. Ale je to jen můj názor, nijak se tim netrap ;-)

10.05.2011 20:13:00 | No Shame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí