Tam

Tam

Anotace: o samotě v betonovym moři

Falešný tóny do ticha
linou se ze starýho klavíru,
zasypanýho v hromadě
už roky starýho papíru.

Tam, na tom divnym místě,
v samotě betonovýho pohoří,
v závěji kelímků a vajglů,
co už tak dlouho nehoří.

Tam, kde černej a štiplavej
kouř zvedá se jen zřídka
a kde krysy mezi odpadky
jsou jediná hlídka.

Tak tam v kupách střepů
na cestě k zpustlým zastávkám
svoje srdce do kanálu
pro Tebe navždy pohřbívám.
Autor Katie Freak, 10.05.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí