Píšu

Píšu

Anotace: Smutek x Krása

Sedím v koruně stromu
A píšu divný verše
O měsíci v úplňku
A kočkách na střeše

O psech vyjících na nebe
A o růžích v květu
O slunci, které přestalo
Dávat světlo světu

O černi křídel havrana
A nevinnosti holubic
O souboji světla s tmou
Když máš jen pár svic

O sněhu chladně bílém
A dešti co dává život zemi
O těch, co tu už nejsou
A cítím jak smutno je mi

Píšu o spánku
A nejhezčím ze všech snů
I když vím,že nepřijde
Do konce všech dnů...
Autor Katie Freak, 11.05.2011
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí