Pro pár lidí

Pro pár lidí

Anotace: Vy si dovolujete a když si dovolím já, jsem hned ten nejhorší. Jste tak hrozní a odporní, protivíte se mi !

Co nejdále od vás,
do krajin mých snů,
bez vašich životů
a naivních snů.

Nejkrásnější krajina,
plná lesů zelených,
tam bych si já užíval,
pár-set let svých příjemných.

Koho bych chtěl vidět,
toho bych tam pozval,
jestli by tam přijel,
překrásnost by poznal.

Nebyly by tu vaše problémy,
vaše strašně velké problémy,
jste horší než malé děti !

Jste sobeckost, samá zrůda,
nesnáším vás!

Jste plní hnisu,
hnisu co vás ovládá
jste tak strašně odporní,
furt jak kdo jen vypadá.

Povrchnost a naivita,
ve vás zbrojí proti sobě,
chci už zemřít, jít dál od vás,
narodit se v jiné době.
Autor Psychicky.labilni, 14.05.2011
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Edmond Kadad
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí