Smutná chvíle

Smutná chvíle

Anotace: Chvilka kdy se nudím a myslím jen na to jedno .. smutek mne zahalí okamžitě a jenom se rozhlížím kolem sebe, a pokud vím, tak to nepřevládá jenom u mne ..

Smutek mne zahalil svým pláštěm,
mám strach z jediné věci,
i když si moc přeji,
aby to tak bylo.

Bolest pomine za pár okamžiků,
kdežto celý život, je jedna velká rána,
která pomine,
až nastane ten očekávající
čas, který odzvoní zvonec.

Čas, který si jen tak nepřivolám,
který nemohu dát zpět,
který by chtěl každý smrtelník změnit,
i když o tom neuvažuje ...
Autor sicina, 03.02.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to přesný...

03.02.2006 16:18:00 | Trdlo

je pěkná, snad trošičku vybrousit...

03.02.2006 16:03:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí