Kdybych mohl

Kdybych mohl

Anotace: Co bych udělal, kdybych mohl cokoliv...

Kdybych mohl
tak rozšlápl bych srdce své.

Kdybych mohl,
tak rozdrtil bych i to tvé.

Kdybych mohl,
tak bych se tě ani nezeptal.

Kdybych mohl,
tak bych ho hned seřezal.

Kdybych mohl,
tak s klidnou duší bych se smál.

Kdybych mohl,
tak bych si jeho smrt vychutnal.

Kdybych mohl,
však nic z toho nemůžu mít.

Kdybych mohl,
tak bych měl zas naději žít.
Autor Jacques-ds, 22.05.2011
Přečteno 243x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí