Zapomenut

Zapomenut

Anotace: Zapomenutý...

Na světě sám
Ve tmě usínám

Bez starostí
Bez radosti

Přátele nemám
Nikoho neznám

Zapomenut jsem
Neb jsem zapomenut

Když spím
Tak nesním

Chuť nemám
Chtíč neznám

Lásku jsem měl
A pak zapomněl

Zapomenut jsem
Neb jsem zapomenut

Srdce prázdné
Ruce prázdné

Čas stojí
Rány bolí

Kdo jsem?
Co jsem?

Zapomenut jsem
Neb jsem zapomenut.
Autor Jacques-ds, 22.05.2011
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, dobře napsané. Také si tak připadám

23.05.2011 11:41:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí