Nedokonalý žalozpěv srdce

Nedokonalý žalozpěv srdce

Anotace: Ubohé vyrovnání se ztrátou blízkého člověka

Když svět dnešní
Náhle promění svou tvář,
Tak problémy všední,
Zahalí tmavý mrak.

Přepadl nás znenadání,
Žal sevřel naše srdce.
Představa, že se nepotkáme už nikdy,
Vše trhá prudce.

Duše tvá už mezi námi není,
Snad došla klidu.
Ale co náš nářek duše pění?
To nemá pokoje.

Tento rým je vše jen ne dokonalý,
V tuto chvíli je však to liché,
Nač pravidla?
Když jsou ruce prázdné.
Autor domali, 24.05.2011
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

AŤ odpočívá v pokoji... myslím, že je tato báseň na danou dobu a situaci dokonalá...

23.09.2011 23:43:00 | Hellen123

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí