Beznaděj

Beznaděj

Anotace: tak to dopadá když jdu sám pod širák

Sbírka: Touha a zklamání

Nechci cítit žal,
bože kam naději si dal?
Být a milován,
chiméra pro mě jen.

Našel jsem štěstí, naději
mě však osud nepřál ji.
snažím se mít srdce dokořán,
však vidím se u Hádových bran.

Zcela sám a opuštěn.

Sotva půl tuctu zajímá můj osud,
je to můj bratr a pár dalších.
Musim zmizet pryč odtud.
Jak kámen, lidem jsem na obtíž.

Černá skála nad hlavou,
hluboký jez u nohou.
Vylézt a skočit
trápení skončit.

Čeká mě dlouhá noc věru dlouhá.
Sám nevím zdali se probudím.
Ptám se, proč láska světem toulá.
Chtěl bych zas milovat dokaď bdím.

Přemýšlím

Zdali dýhám,
zdali žiju.
Co když ne,
co když hniju?

Všem sem prostě u píči
a to mě sere.
ono se ukáže,
koho má smrt bere.
Autor knuP, 27.05.2011
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skočit, proboha, se s!

27.05.2011 22:23:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí