Byla ssama

Byla ssama

Anotace: když je někdo smutný a cítí se sám, všechno se zdá mnohem těžší...

Sedí a vnímá své trápení,
snaží se najít znamení zlepšení.
Nevidí ho nikde, je totiž sama.

Sedí a hledá oporu,
její naděje zavírá závoru.
Ona ji nezvedne, je totiž sama.

Sedí a přemýšlí co dál,
hrát falešnou hru jakou se její život stal?
Už na to nemá síly, je totiž sama.

Létá a cítí se volná,
pro cestu s žiletkou byla svolná.
Nezvládla to, byla totiž sama.
Autor nu-lin-ka, 01.06.2011
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí