Radši neptej se kam

Radši neptej se kam

Anotace: ...když máte pocit, že nejste ta pravá...ten pravý...

Radši neptej se kam se dívám,
když tvé rty odmykám,
radši neptej se kam...

Radši neptej se nač,
radši neptej se nač myslím,
když se tvého těla dotýkám,
radši neptej se nač,
jsem dotykový hráč...

Radši neptej se kam a nač,
radši neptej se kam a nač,
jsem plná citů - srdcerváč...

Radši neptej se kam
chodí má touha spát,
radši neptej se kam,
radši nech mou touhu přes den zpívat
a v noci se mi zdát...

Radši neptej se proč
radši neptej se proč hledám na bolest fáč,
jsem slunce s blond vlasy, ne natěrač...

Radši neptej se kam a proč
radši neptej se kam a proč,
život je velkej kolotoč...
Radši neptej se, prosím tě...

Radši neptej se, prosím tě,
nebo svým smutkem zkazím tě...
Autor Mersii, 03.06.2011
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí