Obrazy

Obrazy

Anotace: Máme mnoho vzpomínek na cokoliv. Ale co když jedna je živá?

Dívám se na obrazy,
kde probíhají dívčí tváře.
Každá z nich má jiný příběh.

Jeden přivede mě do školky.
Kdy po polibku jsem byl hrdina a ty sličná princezna.

Obrazy, mnohdy zmatené,
běhají mi kolem a aby ne,
kolikrát jsem měl myšlenky u nějaké.

Ano, měl jsem rád spoustu obrazů,
někdy víc a někdy míň.
Ty si nyní prohlížím.

Náhle jdeden vybledlý z něhož kapou slzy.
Lásko, kde tě mám?
Ozívá se náhle.
Hlavu klopím,
obraz položím naposledy tvá ústa políbím.
Autor Hantec, 04.06.2011
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí