Sbohem...

Sbohem...

Anotace: O červeném květu, který zestárl a umřel, o květu, který byl možná i opuštěný, možná milovaný, ale který tu už nyní není...

Červený květ
dopadl na zem.

Krásný byl svět
byl jako sen.

Když narodila se
a chtěla žít.

Jako když rozvineš
červenou niť.

Dávala život
a díky ní jsem.

Já děkuji jí
za každý den.

Teď odešla
jednou půjdem za ní.

Kéž byla by s námi
kéž každý o ní ví.

Sbohem ti dávám
a s bohem buď.

Ze zdola mávám
jen ty mě suď.

Slova jsou málo
a písně hluché.

Co stalo se stalo
slzy budou suché.

Když červený květ
dopadne na zem.

Tak jiný je svět
tak plný prázdnem.

Životem šla
bohužel každičká niť.

Za čas dojde
s tím musí se žít.

Sbohem.
Autor Jacques-ds, 04.06.2011
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí