Peklo čeká

Peklo čeká

Anotace: ..

Peklo už čeká
snad měl by ses bát
dostal jsi život
a nežiješ rád
duši máš prázdnou
už dávno šla spát
minimum výher
a maximum ztrát
kat s bílou kápí
moc rád hlavy seká
ve frontě stojíš
a peklo už čeká
snad dočkáš se brzy
té zdlouhavé touhy
a stále tě mrzí
že život je dlouhý
na lepší časy
už konečně svítá
tvůj život končí
a peklo tě vítá..
Autor Manni3, 06.06.2011
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Maryje..., JR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taklen nějak...

08.06.2011 18:00:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí