Psem

Psem

Anotace: Do konce sil...

Štvána běží lesem,
dívka v pasti.
Kolikrát křičí: "Kde jsem?"
Odpovědí jsou slova vlastní.

Svobodná jsi, holčičko,
ale nedoufej...
Pootoč se, srdíčko,
les je tvůj a člověk zlej.

Jsi jak malé vlče,
ještě příliš malinká.
Schov' se do chatrče,
jak to říká maminka.

Ženou tě lovečtí psi...
Klidně si křič na lesy!
Já jsem to dnes,
tvůj pes...
Autor Jiko, 06.06.2011
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, H.I.L., Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí