Nic není na svém místě

Nic není na svém místě

Anotace: ....

Opatrná Pravda
všude po sobě setře otisky
abych na ní nepřišel

pátrám v mozku
někdo ho musel vykrást

zlodějem myšlenek

může být každý z vás

Vím
že kolena patří
půl metru nad zem

přesto klečím
spínám ruce
vypínám hlas

neuslyšíš mě naříkat

přesto bys dokázala
jako jediná autorka
o tom napsat román

Výtahem co nespěchá
vyjíždím do desátého patra
kde v bytě najdu mrtvolu
znásilněné naděje

Někde jsem četl

že peklo by nemělo být nahoře
Autor smudlinek, 09.06.2011
Přečteno 368x
Tipy 22
Poslední tipující: gallatea, Marcella, cevert, Maryje..., Levandule, janewe, hašlerka, isisleo, Mbonita, strašidýlko-střapatý, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ty sa teda vieš so slovami pomaznať!

17.12.2011 20:49:56 | gallatea

... peklo se v desátém upeklo ...

07.07.2011 08:36:00 | Marcella

...život mne poučil-peklo může být kdekoliv...
moc dobrá- ST.

15.06.2011 08:32:00 | Maryje...

Tak tohle je síla, Šmudli... :-( Krásná báseň

10.06.2011 07:29:00 | Levandule

zajimave obraty, jako vzdy :)

09.06.2011 22:29:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí