Hviezda Algenib..

Hviezda Algenib..

Anotace: .. Alpha Persei

Idem si liečiť na Algenib krídla
(ak tam doletím)
tečie z nich plazma, z rán všade rozkvitla
zláteným okvetím

strácam tých kvetov stá, kam sa len pohnem
až kým nezhasnú
za mnou v hadiacom sa oblúku ohne
flitrov okrasnú

spŕšku tam zanechám nikomu navždy
nech si pozbiera
krv vyhorenú tma v blanitom plášti
od netopiera

ponorím telo do hviezdy, nech vyjde
z nej ako nové
ak uvidíš zlatý tieň na úsvite
som to ja?.. kto vie
Autor Petbab, 09.06.2011
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Ti

10.06.2011 14:09:00 | Petbab

ponorím telo do hviezdy, nech vyjde
z nej ako nové
ak uvidíš zlatý tieň na úsvite
som to ja?.. kto vie

...ST! a přeji ať se křídla na Algenib vyléčí a hlavně držím pěsti ať tam doletíš!!!

10.06.2011 12:10:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí