Odchod

Odchod

Anotace: Jde o holku a jejího chlapce. Chlapec vidí svojí dívku umírat přímo před očima ...

Do zrcadla se tu dívám,
jen nad svou smrtí se usmívám.
Vidím sebe v Tvojich dlaních,
jak odnášejí mě do ústraní.

Říkáš ,,Lásko vstávej, vzbuď se !"
otevřu oči a chytnu Ti ruce.
Jeden pohled do Tvých očí,
hned se semnou celý svět točí.

Stisknu Ti ruce,
celá zblednu.
A Ty už jen vidíš,
jak padám ke dnu...
Autor Miškáá, 10.06.2011
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí