Zmatek

Zmatek

Anotace: Ve znamení klidu

Prásknutí bičem, kulka,
co protne vzduch.
O záda zlomená hůlka,
tichý ruch.

Za okny ruch velkoměsta,
klid v mé náruči.
K tvé posteli lehká cesta
svět tě naučí...

Zapomínat, odpouštět a milovat.
Tak pojď, zlato, jdem.
Nemůžeš si to tak brát...
není postel? A co zem..?
Autor Jiko, 11.06.2011
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: H.I.L., Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí