Poté

Poté

Anotace: ...

fontány uvadly, psi se sežrali a ty...spíš
lesy se shořely, vody utopily a ty...spíš
lidi se zabili, města popadala a ty...spíš
poslední ryba z moře chycena a ty jen...sníš

chybí nám ptáci
chybí nám svit
chybí nám radost
chybí nám klid

hvězdy se slepily, dívky se opily a ty...spíš
břehy se vylily, oči oslepily a ty...spíš
luna nám zčernala, slunce odletělo a ty...spíš
králova koruna se roztavila a ty jen...sníš

chybí nám rána
chybí nám krás
chybí nám především
...tvůj sladký hlas
Autor Jean-Michel, 14.06.2011
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Donne, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za téma bludišták.

14.06.2011 18:02:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí