O stýskání

O stýskání

Anotace: a rozloučení.

Spousta dní,
nám dvěma uplynulo,
tak jako voda
v řece mého stýskání...


A Tvého usmívání.
Minutu po minutě,
uteklo všechno krásné
odkvetly pomněnky
forget-me-not...

 

Zbývá nám loučení,
poslední pohled,
pustit Tvou ruku...
Odejít...


Snažila jsem se předstírat,
že Tě neztrácím,
že to tak jednom vypadá
z pohledu času...


Ale teď už vím,
že to byla hloupost,
že jsem snad tomu i věřila...


Jsi pryč,
a já jsem pryč,
zavřely se mi brány školy,
ale Ty jsi pořád tam...


Srdce je hloupé, city bolí,
ruce se chvějí, s krabicí léků,
oči by chtěly přestat plakat,
marně, bohužel...


Stesk bolí...
Ne, neříkej mi,
že to nic není...


Lidi mi to říkají,
a říkají to proto
že oni nemohou
cítit mou bolest.

Autor genca, 19.06.2011
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí