nevím

nevím

Anotace: jak by to asi nemělo být

i když už na mne ti nezáleží
já jako bych s tebou spojen byl
pořád ten smutek duši mou svírá
nikdo se pomalu na mne nepodívá
když není komu říct že na tomto světě
jen pro tebe chtěl jsem být
co dělat mám slzy v očích mám
stále se neozýváš
jen trochu tvého zájmu stačilo by
třeba bych se znovu smál
Autor dream1, 20.06.2011
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Elyona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska není napovel. Je v srdci. Buď je a nebo není...

25.06.2011 15:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí