Pláč

Pláč

Anotace: pláču, protože nevím co dělat...

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Pláču jen tak
Pláču zrána
Zcela opuštěna
Jak černá vrána
Slzy stékají
Na rtech se setkají
Slanost pálí
Smutek pláč schválí
Pláču protože musím
Prázdnými pocity se dusím
Skryta před zraky lidí
Těžko někdo mé slzy vidí
Už nevím proč pláču
Z radosti do smutku skáču
Jednou tak podruhé onak zas
Pláču krátce, pak dlouhý čas
Oči nateklé steskem pustým
Steskem jako mlha hustým
Kam utéct, kam se skrýt?
Kde, s kým šťastně žít?
Snad tam či támhle
Srdce mé pláče táhle
Jednou pláč přejde rychle
Vzlyky se ozvou v kuchyni ztichle
Osuším je a hlavu zvedám
Najednou Slunce v dáli shledám
Slunce co osuší mé slzy
Snad přijde pohladit mne brzy
Autor Moniska, 25.06.2011
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí