Blues rozbitých hodin

Blues rozbitých hodin

Anotace: ...

Na zemi
rozbité hodiny
A nastydlý mráz
stojí v pokoji

Za oknem tma
A za dveřmi den
Nebuď tak zlá
Vždyť čas
je jen lidským výmyslem

Zář lampy
proniká žaluziemi
a osvětluje
rozbité hodiny
klidně ležící
na zemi
Autor Jean-Valjean, 07.02.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, ve mně vyvolala klid... nevím, jestli to tak bylo taky psáno

07.02.2006 16:12:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí