chtěl bych ti říct

chtěl bych ti říct

Anotace: ....

Až ráno sluníčko dopadne na tvou krásnou tvář
a já už tady nebudu
půjde ti všechno snáz
nechci a ani nemůžu zapomenout
na štěstí co bylo v nás
protože ty jsi to nejcenějsí co v životě mám
bohužel musím tem poklad v sobě skrýt
do přísně střeženého trezoru a ani sobě nedat klíč.
Autor dream1, 01.07.2011
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Nick Name, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí